top of page

Krups Evidence – da swipe dreapta unei cafele reusite!



Searching for Mr. Right? Stim cat de important este pentru tine ca ”el” sa cunoasca secretul unui Ristretto, sa nu spuna ”nu” unui delicios Cappuccino si sa fie cel mai bun cand vine vorba de un Espresso desavarsit! Relaxeaza-te, cautarea a luat sfarsit! It’s a Match!


Spune ”da” dragostei la prima vedere si alege Krups Evidence, espressorul automat care te face sa exclami ”He’s the one!”.


Functii inteligente intr-un design elegant


Exigenta si perfectionista din fire, stii cat de important este pentru tine sa gasesti un espressor care sa se ridice la rangul de ”Mr. Perfect”. Cu un design elegant, dar simplu de utilizat, Evidence de la Krups iti ofera o experienta a cafelei fara egal, in confortul casei tale.


Detaliile fac diferenta atunci cand vrei o bautura savuroasa, iar pentru o indragostita de arome, Krups Evidence te provoaca sa iti trezesti simturile! :)


Tu detii controlul atunci cand vrei sa prepari bautura favorita, deoarece Krups Evidence este prevazut cu interfata intuitiva OLED. Easy!


#Goodtoknow daca preferi cafeaua Dark, nu trebuie decat sa apesi pe buton iar aceasta va fi exact cum iti doresti: amazing! In plus, datorita functiei Double Cappuccino, poti prepara doua bauturi cu lapte concomitent, printr-un simplu gest.




Indiferent daca preferi un Espresso, un Cappuccino sau un ceai, fie el Darjeeling sau un delicios English Breakfast, Krups Evidence «has them all!», intre cele 15 bauturi presetate, gata oricand pentru a fi incercate. Deci, ce spui de un ceai in doi?


It tastes like love! Krups Evidence are incorporata tehnologia Quattro Force ce optimizeaza fiecare pas cheie din procesul prepararii unui espresso, de la macinare si presare, la percolare si drenaj. In functie de intensitatea si tipul de bautura selectata, poti seta rasnita metalica pentru o macinare grosiera sau fina si poti alege rapid intensitatea dorita a cafelei.


Get ready to fall in love with coffee :)



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page