top of page

Pe 5 octombrie Biz Agency organizeaza conferinta "Antreprenorii Viitorului"
Tot mai mulți tineri vin cu idei noi de business-uri care schimba mediul afacerilor din Romania. Cine sunt si cu ce sunt ei diferiți, vei afla la conferința Antreprenorii viitorului, ce va avea loc pe 5 Octombrie la Radisson Blu Hotel, Bucuresti.


Ce invatam de la Antreprenorii Viitorului?


Antreprenorii viitorului dezvolta businessuri care schimba domeniile in care activeaza, dar construiesc si comunitați in jurul ideilor lor, cu impact pe termen lung. Conferința reuneste creatori de businessuri care au stiut sa cladeasca afaceri inovatoare si profesionisti cu viziune si experiența, intr-o dezbatere despre strategii pentru inițierea si evoluția afacerilor si consultanți de business care ajuta startup-uri si companii antreprenoriale sa se dezvolte si sa fructifice oportunitațile locale si internaționale.


Daca te gandesti sa pui pe picioare o afacere, vino pe 5 octombrie la Radisson Blue sa afli cum sa treci peste obstacole, cum gasesti finantare pentru dezvoltarea businessului si cum dezvolti strategii de marketing eficiente.


Evenimentul reuneste fondatori, detinatori de start-upuri si profesionisti in business, precum: Laurențiu Banescu, Zaganu; Cristian Pitulice, Transilvania Train si GLOBE 365 Travel Boutique; Eugenia Bolboros, UniCredit Bank; Matei Psatta, TPS Engage; Cornel Amariei, Inventator; Adrian Cocan, Laptaria cu Caimac.


Mai multe detalii despre program si speakeri regasiți pe site-ul evenimentului Antreprenorii Viitorului (https://revistabiz.ro/antreprenoriiviitorului).

Pentru detalii si acreditari de presa, va rugam sa va inregistrați la a doua categorie de bilete si sa ne transmiteți un mesaj in casuța de Observații: https://revistabiz.ro/antreprenoriiviitorului/inscriere/

***

Despre Biz Agency


Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View– o divizie dedicata studiilor de piața si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.


Biz Market View


Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul agențiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events:

Divizia organizeaza anual zeci de conferinte de business si evenimente corporate sau gale, transmitand conținut relevant in formate inovatoare si atractive pentru publicurile tinta.


Revista Biz


Este o voce originala si profesionista a presei de business romanesti. O revista deschizatoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor si comunitaților de business.


Biz Storymakers


Divizia transforma mesajele corporate sau de marketing intr-o poveste valoroasa din punct de vedere al formei si continutului, punand la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page