top of page

Un-hidden Bucharest II - Concurs de fotografie pe instagramDaca de obicei fotografiezi street art din Romania si publici imaginile pe instagram, concursul acesta este pentru tine. Arata-ne arta interesanta din spatii publice si ai grija sa fii mereu în siguranta cand fotografiezi! Have fun!


Participa! Trimite catre info@saveorcancel.tv urmatoarele:

  • instagram link catre fotografia cu care participi, care va avea în descriere hashtagul #unhiddenromania

  • nume

  • scurta biografie a autorului

  • link catre portofoliu.

Poti înscrie oricate fotografii în acest concurs.Selectia fotografiei castigatoare va fi facuta de catre echipa Save or Cancel.


Calendar concurs

Inscrieri - 11 Septembrie - 4 Octombrie Selectie - 6 - 9 Octombrie: Anunt fotografie castigatoare - 10 Octombrie


Premiu

600 lei net & promovare în cadrul actiunilor proiectului Un-hidden Bucharest.


Proiectul cultural Un-hidden Bucharest II continua in 2018 cartarea lucrarilor street art bucurestene si produce 3 noi interventii artistice, 2 ateliere pentru copii, 1 apel deschis, 1 concurs Instagram si 2 tururi ghidate.


Un-hidden Bucharest este un proiect de regenerare urbana conceput ca o serie de interventii artistice în spatiul public care au ca scop umanizarea orasului Bucuresti si promovarea cunoasterii si explorarii acestuia prin arta. Un-hidden Bucharest este un proiect cultural produs de Save or Cancel prin feeder.ro, co-finantat de AFCN*.


Partenerii proiectului: CNDB, Lente, Dizainar, IQads, Urban Collectors, Catpece?, Igloo, Urban things, Romania Pozitiva, Revista Atelierul, Art Fashion Fair, IQool

*Programul nu reprezinta în mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finantarii.


Despre Save or Cancel Din 2008, Save or Cancel este un mediu de comunicare si propagare a artelor si culturii, promovand si facilitand rolul acestora în societatea contemporana. Programele multidisciplinare auto-initiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunitatilor sustenabile si adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte de arhitectura, culturale si editoriale.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page