top of page

Castiga cele mai cool premii cu Rowenta

Summer is not over yet! Pana pe 31 August, Rowenta te inscrie in cursa pentru premii pe gustul unui gentleman adevarat! Ce trebuie sa faci? Cumpara orice aparat de tuns Rowenta, inregistreaza bonul pe www.rowenta.ro/men si poti castiga zilnic un kit de grooming sau saptamanal un voucher de 500 de lei pe care sa-l folosesti la Carturesti sau Decathlon.


Tu iti faci echipa castigatoare!


Un invingator stie ca fiecare aparitie trebuie sa fie impecabila, iar cum detaliile fac diferenta, alegerea lui este intotdeauna Rowenta.

Air Force sau Wet & Dry ? Perfect Line sau Nomad? Aparatele de tuns de la Rowenta combina precizia lamelor din t


itan cu tehnologii de ultima generatie, pentru rezultate impresionante de fiecare data.


In plus, te poti bucura de sesiuni de tuns fara griji pentru ca aparatele Rowenta pot functiona fara fir si pot fi folosite, astfel, oriunde si oricand. Simply smooth!

Ai grija de stilul tau! Achizitioneaza produsul favorit, inscrie bonul, califica-te si castiga premii care te mentin in trend :)


Si cum mai sunt doar cateva zile de vara, un city break trebuie sa fie on your ”to do” list! Ia cu tine si grooming kit-ul favorit, pentru ca aparatele de tuns incap cu usurinta in bagajul de voiaj, fiind extrem de compacte si ergonomice.


Cum suna un concediu in Santorini sau Ibiza? :)
FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page