top of page

Biz este prima optiune a romanilor la categoria reviste de business conform unui studiu Netsonda




Conform Consumer Choice Award, revista Biz este brandul preferat al romanilor in categoria "Reviste de business", potrivit unui studiu realizat de catre compania poloneza de cercetare de piata Netsonda.


Consumer Choice Award este un sistem care masoara nivelul de satisfactie si acceptabilitate a marcilor de catre consumatori. Studiul este rezultatul unei analize complexe a preferintelor consumatorului, desfasurat in intervalul 18 decembrie 2017 - 24 ianuarie 2018. Studiul realizat de Grupul Netsonda are la baza 2.353 de interviuri si este reprezentativ la nivel regional, pentru ambele sexe si pentru varsta populatiei Romaniei intre 18 ani si 65 de ani.


Metodologie


In evaluarea satisfactiei consumatorilor "Consumer Choice" recunoaste cele mai importante atribute pentru consumatori, o ecuatie unica ce identifica motivatia consumatorului de a cumpara:


- (1) Caracteristicile categoriei de produs sau serviciu

- (2) Motivele care conduc la deczia de achizitie

- (3) Atributele calitatii


"Ne onoreaza toate premiile si recunoasterea pe care Biz le-a primit de-a lungul anilor. Cu atat mai mult, ne bucura aceasta distinctie pentru ca ea vine in urma unui studiu independent si este o confirmare a faptului ca brandul Biz si proiectele pe care le construim in jurul revistei sunt apreciate de publicul activ, interesat de inovatie, business si tedinte", spune Marta Usurelu, Managing Partner Biz Agency.


Intre brandurile premiate local de catre Consumer Choice in acest an se mai numara Danone, Tuborg, Gerovital, Orange, Groupama, Lipton, HBO, Grand Cinema & More sau Kaufland.


Factorii care au determinat alegerea brandurilor din Romania in sondajul Consumer Choice sunt: calitatea pe piata, diferentierea fata de alte marci din categorie, inovarea fata de alte marci din categorie, credibilitatea pe piata, satisfactia globala fata de alte marci din categorie, prescriptia, intentia de a cumpara sau recomandarea in categorie



***


Despre Biz Agency


Business-ul Biz Agency inglobeaza revista Biz, Biz Events – o divizie puternica de organizare evenimente si conferinte, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienti, Biz Market View – o divizie dedicata studiilor de piata si portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reuneste o comunitate puternica de oameni de afaceri, atat online, cat si offline.


Despre Consumer Choice Award


Scopul studiului si al certificatului Consumer Choice Award este de a veni in ajutorul cumparatorilor care cauta produsele cele mai bune. Mai multe informatii despre metodologie si realizarea studiului, atat pentru editia 2018, cat si despre inscrierea la editia 2019, puteti regasi pe site-ul https://consumerchoiceeurope.com/romania/ si contactand reprezentantii companiei Consumer Choice Europe.



FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page