top of page

Concorde Old Bucharest Hotel – cel mai nou  hotel din centrul vechi al bucurestiului



Centrul Vechi al Bucureștiului reprezinta o stare de spirit ce armonieaza perfect prezentul si trecutul, un melanj de parfum istoric si tendinte actuale, functional si estetic.


Poti gasi vibratii istorice, confort ultramodern dar si o experienta millennial in inima Bucurestiului?


Intr-o cladire monument, in inima trepidanta a orasului, Concorde Old Bucharest Hotel, te asteapta cu facilitati de 4 stele si o ambianta perfecta! Hotelul se afla la intersectia dintre Splaiul Independentei si Strada Franceza si promite o experienta urbana desavarsita.



Lansat in urma cu un an, Concorde Old Bucharest Hotel ofera calitate si plus valoare alaturi de o varietate larga de experiente locale. Turistii aflati in “business trips” dar si amatorii de petrecere a timpului liber sunt intampinati la Concorde Old Bucharest Hotel de un personal ospitalier, tipsuri de petrecere a timpului liber si… zambete pe masura.


Povestea cladirii Concorde incepe la 1878, cand a fost construita in stilul eclectic al epocii, cu influente neoclasice. In perioada comunista, reconstructia cladirii a fost neglijata, iar in 2006 elementele de arhitectura neo-clasica abia mai puteau fi recunoscute. Lucrarile de reconstructie, restaurare si consolidare au fost demarate in anul 2012 si pastreaza fatadele originale, reconstruite in cel mai mic detaliu. Restaurarea cladirii s-a realizat respectandu-se toate standardele internationale de siguranta.

Istoria continua, insa Concorde Old Bucharest Hotel conserva cu grija urmele pretioase ale altor epoci.




Pentru turistii millennial, Concorde Old Bucharest Hotel este ideal, fiind situat chiar in Centrul Vechi, acolo unde viata de noapte trepidanta intalneste provocarile gourmet si atractiile turistice. Cafenele, restaurante, shopping streets si puncte de transport in comun – totul la distanta de cateva minute. Un punct ideal de a porni in explorarea orasului.


38 de camere stilate si spatioase pentru turistii dornici de frumos


Cele 38 de camere elegante in stil neo-clasic ofera turistilor confort ultramodern: mobila din lemn masiv, ferestre care se deschid catre panorame spectaculoase, Wi-Fi gratuit si toate dotarile necesare pentru a petrece timp de calitate. Pe langa acestea, clientii hotelului au acces la sala de fitness modern echipata, cabina de masaj, sauna si bar.


Urmatorul tau eveniment trebuie sa fie in Centrul Vechi


Sala Paris ofera o experienta personalizata fiecarui client dornic de organizarea unui eveniment desavarsit, remarcandu-se prin flexibilitate si deservind oricarui scop, de la sedinte la workshop-uri si teambuilding-uri. Dotarile includ internet Wi-Fi, LCD monitor, videoproiector, flipchart, sistem ClickShare, sonorizare, toate detaliile fiind atent gandite pentru ca evenimentul tau sa fie unul de 5*****.


Calitate, confort valoare, culoare, istorie - Concorde Old Bucharest Hotel!






FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page