top of page

Bruschetta al pomodorro? Semplice yummy!

Nutritionistii sunt de comun acord ca unul dintre cele mai sanatoase si mai simple obiceiuri alimentare pe care le putem adopta vara aceasta este consumul zilnic al salatei. Vara deschide pofta adevarata de salate delicioase, aducandu-ne pe masa o mare diversitate de legume. În plus, doar acum putem gasi la discretie si din abundenta legume proaspete de gradina, hranitoare si cu un gust...yummy!


Mananca delicios


O salata ne poate asigura la o masa consumul mai multor portii de fructe si legume si este sursa unei game variate de vitamine, antioxidanti si nutrienti. O prepari in 5 minute, partea cea mai buna fiind ca o putem face combinand legumele dorite si adaugand uleiul de masline preferat, atat de hranitor pentru organism.


Sanatate si placere adunate într-o farfurie: textura îmbietoare, aromele proaspete si culorile vii ne incita toate simturile, iar senzatia racoroasa în zilele caniculare este nepretuita. Colorate si creativ preparate, salatele pot deveni si preferatele de zi cu zi ale copii, asigurandu-le portia necesara de vitamine si minerale. Pentru a le face si mai apetisante, parintii pot adauga în salate si fructe de sezon sau pot cere ajutorul celor mici pentru a le prepara – nu exista limite cand prepari o salata delicioasa. Datorita beneficilor aduse sanatatii, aportului mare de vitamine si caloriilor putine, putem manca salate în voie. Cu cat mai des, cu atat mai bine pentru sanatate si silueta!


Mananca sanatos


Cel mai bun mod de a avea suficiente vitamine este adoptarea unei diete echilibrate, cu o mare varietate de alimente. Uleiul de masline extra virgin este cea mai buna alegere pentru asezonarea salatelor, grasimile mononesaturate pe care le contine asigurand absorbtia eficienta de nutrienti, carotenoizi, vitamine, pigmenti si antioxidanti din legume si fructe.


Monini propune uleiul de masline extra virgin Monini Classico pentru prepararea salatelor preferate. Ulei de masline extra ­virgin renumit pentru aroma sa con­secventa, Monini Classico este recomandat pentru o mare varietate de utilizari în care completeaza si asezoneaza orice fel de mancare, fiind indicat pentru orice tip de sosuri, fripturi ori garnituri.


Monini Delicato cu aroma sa fina si suava este varianta alternativa recomandata de specialistii în gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. În bucatarie este un ideal si versatil dress­ing, fiind utilizat la legume, fie ele fierte sau crude, la sosuri, supe, fripturi si salate. Monini GranFruttato ofera un gust distinct, picant, datorat continutului bogat de polifenoli si anti­oxidanti, carora medicina moderna le atribuie un rol fundamental în apararea organismului împotriva îmbatranirii celulelor. Se recomanda uti­lizarea sa în stare proaspata pe bruschete, salate si legume fierte.

Monini Aromatizzatti este uleiul de masline extra virgin Monini îmbogatit cu arome si ierburi mediteraneene. Cea mai la îndemana modalitate de a redescoperi cele mai autentice si traditionale arome ale bucatariei italiene, într-o formula noua, gustoasa si usor de utilizat.




FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page