top of page

Vara aceasta tine tensiunea arteriala sub control cu tensiometrele Omron




Vara a sosit oficial si cei mai buni prieteni au ales o zi sa va intalniti la o terasa in centrul orasului. Verifici starea meteo, observi ca temperaturile sunt in continua crestere, iar intrebarea retorica nu intarzie sa apara: Dar cu tensiunea arteriala cum ramane?

Relaxeaza-te si incearca sa te bucuri de momentele frumoase in aer liber pe care doar vara ti le poate oferi! Adopta o dieta echilibrata, innoieste-ti garderoba cu haine lejere si masoara-ti frecvent tensiunea arteriala cu tensiometrele inovatoare Omron: M7 Intelli IT, M6 Comfort N si M3 Comfort. That’s the point!


Confort, inovatie, precizie!


Fie ca optezi pentru Omron M7 Intelli IT, M6 Comfort N sau Omron M3 Comfort, te bucuri de tehnologia Intellisense, ce asigura prin umflarea mansetei unice Intelli Wrap o determinare precisa, rapida si confortabila.

Cum functioneaza? Studiile Omron au demonstrat ca una din trei persoane isi masoara tensiunea in mod eronat din cauza pozitionarii incorecte a mansetei pe brat. Manseta Intelli Wrap dispune de un tub interior mai lung ce se pozitioneaza in jurul bratului, putand fi astfel rotita la 360 de grade, ceea ce ajuta la reducerea masuratorilor inexacte si la acuratetea rezultatelor.


Omron M7 Intelli IT, M6 Comfort N sau M3 Comfort?



Este deja cunoscut ca anotimpul cald este un factor determinant in cresterea temperaturii corpului si a vasodilatatiei, avand ca rezultat aparitia hipertensiunii. Pentru o diagnosticare corecta a starii tale de sanatate, tensiometrele Omron sunt un ajutor de nadejde vara aceasta:

M7 Intelli IT- este un tensiometru inovator prevazut cu simboluri pentru aparitia pulsului neregulat si a miscarii corpului in timpul determinarii. Mai mult, permite conectarea la aplicatia Omron Connect prin Android si IOS, ceea ce faciliteaza o monitorizare permanenta a sanatatii tale. Daca te intrebi de capacitatea de memorie a masuratorilor efectuate, afla ca aparatul poate memora pana la 100 de determinari pentru doi utilizatori diferiti, avand o circumferinta a mansetei cuprinsa intre 22 – 42 cm.


M6 Comfort N - ca si Omron M7 Intelli IT, M 6 Comfort N dispune de manseta Intelli Wrap. De asemenea, indicatorul luminos pentru infasurarea corecta a mansetei in jurul bratului, simbolurile pentru aparitia pulsului neregulat si al hipertensiunii sunt parte integranta din caracteristicile sale.


M3 Comfort – cu functiile specifice tensiometrelor Omron M7 Intelli IT si M 6 Comfort N, tensiometrul de brat complet automat M3 Comfort are o functie de calcul a ultimelor trei masuratori si o capacitate de memorie de 60 de determinari cu ora si data efectuarii lor, pentru doua persoane diferite.

Tensiometrele Omron sunt disponibile in farmacii, in magazinele de tehnica medicala, dar si in cele online.


Asadar, simte vara din plin! De sanatatea ta are grija Omron!




FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page