top of page

Pe 5 iunie BIZ lanseaza Top Social Brands 2018, cele mai eficiente branduri din social mediaLansarea Top Social Brands, clasamentul celor mai influente branduri în social media aflat la a X-a editie, se va lansa in data de 5 iunie în cadrul conferintei cu acelasi nume. Conferinta reuneste speakeri din top influenceri si specialisti în comunicare care ne vor povesti despre deciziile dificile si curajoase pe care brand-urile le iau în strategia lor social media.


Anul acesta organizatorii conferintei au lansat o provocare în blogosfera si au pus fata în fata veteranii cu noua generatie de influenceri. Astfel, Chinezu, Victor Kapra si Radu Bazavan o sa stea fata în fata cu Selly, Tequila si Cuza. Ce tabara o sa iasa castigatoare aflam pe 5 iunie la Mezanin, Palatul Universul.


“Social media ne guverneaza viata în fiecare moment al zilei, iar brand-urile investesc resurse multiple pentru a face parte din aceste clipe ale noastre petrecute online. Conferinta din 5 iunie îsi propune sa fie atat o sursa de inspiratie pentru profesionistii din domeniu cat si o încununare a strategiilor social media executate de branduri în ultimul an,” spune Marta Usurelu, Managing Partner Biz Agency.


Studiul Top Social Brands prezinta brandurile cu prezenta în social media, care au avut cele mai bune campanii si cel mai coerent mix de comunicare. Topul este rezultatul unei analize complexe a activitatilor desfasurate de brandurile active în social media, în intervalul 30 aprilie 2017 – 30 aprilie 2018.


Anul trecut primele 3 locuri din Top erau ocupate de Samsung, Coca-Cola si Avon.


Top Social Brands 2018 rezulta în urma ponderarii rezultatelor înregistrate de branduri în doua clasamente preliminare: topul ZeList (aparitii si viewership*) – (35%) si topul realizat de revista Biz pe baza chestionarelor completate de companii si a cercetarii proprii asupra peisajului social media din Romania (65%). În analizarea brandurilor au fost luate în calcul toate tipurile de activitati care pot fi desfasurate pentru promovarea în social media.
FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page