top of page

Tefal Pro Express Ultimate – Din dragoste pentru hainele tale


Fiecare intalnire trebuie sa fie una memorabila, dar de cate ori s-a intamplat sa intarzii pentru ca pierdeai timp important sa calci tinuta preferata? Fear no more, your wingman is here: statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate.





Dress to impress


Un gentleman adevarat detine toate atuurile: eleganta, carisma, dar si o arma pe masura: statia de calcat Pro Express Ultimate de la Tefal. Indiferent de layering sau stilul adoptat, hainele trebuie sa arate impunator, oricare ar fi momentul zilei. Statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate ofera sesiuni de calcat rapide si eficienta de top, datorita boilerului de inalta presiune incorporat ce produce un jet de abur puternic, de pana la 600g/min, ce face fata chiar si celor mai dificile cute.



Esti expert sau novice? Statiile Pro Express Ultimate sunt prevazute cu panoul de control intuitiv Direct Control amplasat fie pe maner, fie pe baza, ce te ajuta sa selectezi programul corespunzator tipului de tesatura. Astfel, vei avea combinatia optima de abur si temperatura pentru a indeparta chiar si cele mai incapatanate cute.


Acum, fiecare moment cand calci este unul de relaxare datorita celor 2 sisteme exclusive de protectie de la Tefal: Protect System si colectorul anticalcar. Protect System, situat in interiorul fierului, impiedica scurgerea eventualelor picaturi de apa pe tesaturile tale, protejandu-le de pete, in timp ce colectorul anticalcar capteaza si retine chiar si cele mai fine particule de calcar, mentinand, astfel, performantele aburului mai mult timp si prelungind durata de viata a aparatului.


Ladies, say “yes” to a spectacular wardrobe!


Late spring trench sau rochia clos cu umerii goi? Indiferent de alegerea ta, Tefal Pro Express Ultimate da ultimul touch tinutei alese inainte de intalnirea cu el. Nu numai ca indeparteaza chiar si cele mai dificile cute, dar si elimina pana la 99,99% din bacterii. Iar noua talpa Durilium AirGlide Autoclean asigura cea mai buna alunecare de la Tefal pentru sesiuni rapide si performanta de lunga durata.


Deci, esti gata de intalnirea mult asteptata?




FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page