top of page

Performanta maxima si silentiozitate, acum cu extra-garantie la aspiratoarele RowentaAstazi incepe o noua mini vacanta! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Mare, munte, prieteni in vizita sau cel mai nou serial pe Netflix? Da, stim, ai vrea sa cuprinzi tot dar cum ramane cu activitatea ta โ€žpreferataโ€, curatenia? ! โ˜น Simplu, cand ai la indemana gama de aspiratoare Rowenta!


In plus, daca ahizitionezi pana pe 31 decembrie orice aspirator cu sau fara sac din gamele Silence Force si X-Treme Power, beneficiezi de 3 ani garantie extinsa la inregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.


Eficienta maxima si consum redus de energie


It`s a fact! Daca vrei sa te bucuri de zilele libere, trebuie sa ai ordine deplina in casa! Scoti din cutie noul aspirator, citesti instructiunile, dai drumul la soundtrack-ul favorit si te apuci de treaba. Gama de aspiratoare ultraperformante de la Rowenta, transforma curatenia din cea mai neplacuta sarcina, intr-o activitate usoara si rapida.

Alege gama Silence Force 4A+ & Silence Force 4A Cyclonic si lasa-te inspirat de solutiile inovatoare dezvoltate de specialistii Rowenta. Datorita periei Deep Clean, dar si a motorului silentios, performantele de curatare sunt maximizate, reducand in acelasi timp consumul de energie cu pana la 50%.


Filtrare, performanta de aspirare si silentiozitate!


Cu tehnologie de aspirare si sistem avansat de filtrare, praful este aspirat si retinut in proportie de 99,98%, ca tu sa te bucuri de o casa stalucitoare ๐Ÿ˜Š. Aspiratoarele Rowenta combina performanta absoluta cu cel mai inalt nivel de silentiozitate: numai 66 dB(A)* la putere maxima si 64 dB(A)* pe modul silentios, nivel comparativ cu o conversatie de zi cu zi.


Asadar, ce trebuie sa stii despre aspiratoarele Rowenta, indiferent ca vei alege unul cu sac sau unul fara sac? Sunt silentioase, curata cu precizie, filtreaza eficient si sunt prietenoase cu mediul, avand un consum redus de energie!


Your house needs Rowenta ๐Ÿ˜Š


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page