top of page

Aduna-ti prietenii & let the party begin! Tefal Ultrablend Cook dezlantuie puterea gustului desa

Inainte sa iti stabilesti planurile de vacanta ai nevoie de o petrecere de neuitat! Set-up-ul perfect pentru un garden party reusit include o sueta cu prietenii, muzica buna si cele mai cool and fresh treats.

Start simple: make a plan


Indiferent de ora la care incepe distractia, tu esti intotdeauna pregatit, pentru ca il ai alaturi pe Tefal Ultrablend Cook. Adauga ingredientele, selecteaza programul dorit si arata-le tuturor … cine-i “Chef-ul”! 😊


Cu Tefal Ultrablend Cook dezlantui puterea gustului desavarsit, indiferent daca optezi pentru preparate reci sau calde. Blenderul de ultra mare viteza are la baza tehnologia patentata Tripl'Ax Pro® cu sase lame rezistente din inox, ce combina trei actiuni complementare, obtinand, astfel, cele mai fine texturi. In plus, Ultrablend Cook are un motor ultra puternic de 1500W si o viteza de 45.000 rpm, ce asigura o propulsare a muchiei lamei cu peste 460 de km/h pentru ca tu sa beneficiezi de tot ce-i mai bun din fructe si legume, datorita pulverizarii celulare. Iar preparatele tale vor fi cu siguranta instagramizate.

Cu pana la de 3 ori mai multe vitamine si nutrienti, texturi cu de pana la 15 ori mai smooth


Nu pierde subiectul de discutie al petrecerii, relax, enjoy it, de partea grea se ocupa Ultrablend Cook. Aparatul are 8 programe automate si o interfata intuitiva ce te ajuta sa pregatesti mai mult decat un simplu smoothie.


Testeaza o varietate de retete de la supe, compoturi, sosuri fine, lapte vegetal, la milkshake-uri si cocktail-uri, printr-o simpla apasare de buton. Iar la finalul petrecerii, surprinde-ti prietenii cu un desert pe cinste: strawberry ice cream with an oreo twist!

Blending? Pulverizing! .... Want more? Name it! Ultrablend Cook has it 😊

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page