top of page

Ce alegi astazi? Par drept, beach waves sau bucle vibrante?


Ce isi doresc femeile? Este intrebarea la care cei mai mari filosofi ai lumii au incercat sa dea un raspuns! Par drept, usor intors la varfuri sau bucle vibrante, schimbarea este adesea intalnita in tipologia feminina!

Si totusi… ce isi doresc femeile!? Ce stim cu siguranta este ca dintotdeauna femeile au vrut sa arate bine. Premium Care Liss & Curl este raspunsul Rowenta la dorinta lor, placa pentru un par drept sau bucle ultra – naturale!


Daily mood


Soarele timid al diminetii te inspira - bucle romantice in care razele sale reflecta starea ta de spirit. Nimic mai simplu! Tragi sertarul masutei de beauty si placa de par Rowenta Premium Care Liss & Curl ti se dezvaluie.

Cu margini special concepute pentru realizarea celor mai inspirate onduleuri si cu o functie de incalzire rapida in numai 30 de secunde, vei arata senzational la prima intalnire a zilei. Personala sau de business? 😊Dupa-amiaza, planurile isi schimba traiectoria si prietena ta suna sa te invite la cel mai nou film al lui Woody Allen. A trecut ceva timp de cand nu v-ati mai intalnit si trebuie sa arati cat mai bine!

Imbraci rochia cu motive geometrice, pui in actiune placa Premium Care Liss & Curl si dintr-o singura miscare parul tau va fi perfect indreptat datorita sistemului Straight Optimizer. Acesta utilizeaza o banda de silicon pentru a il intinde usor chiar si la temperaturi joase, fara sa il deterioreze. Nu te teme sa alegi suvite mai groase! Placile mobile asigura o presiune optima si uniforma pentru par drept de la radacina pana la varfuri.

Iar combinatia dintre invelisul de casmir, cheratina cu ulei de argan si generatorul de ioni mentine naturaletea, hidratrea si stralucirea parului tau.


Arunca o privire strengara in oglinda si asaza placa in coltul din sertarul masutei de beauty - sistemul de care dispune Rowenta Premium Care Liss & Curl blocheaza placile pentru o depozitare facila, intr-un minimum de spatiu.


Deci, maine dimineata care este look-ul pe care il vei adopta? Par drept sau bucle vibrante?


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page