top of page

Rowenta Premium Care Brush & Straight, pentru un aspect natural si grija deosebita pentru par

Legendele urbane alterneaza in pareri pro si contra utilizarii aparatelor de hairstyling? Fii o zeita a frumusetii si demonteaza toate miturile cu Rowenta Premium Care Brush & Straight, placa ce iti lasa parul hidratat si cu extra volum.

Ritualurile de infrumusetare ce redau supletea parului tau nu vin din grecescul perithalpsi (ingrijire), ci se regasesc in componentele placii Rowenta Premium Care Brush & Straight - invelisul de casmir, cheratina si ulei de argan, generatorul de ioni si peria din peri naturali sunt combinatia ideala ce protejeaza fibra capilara, ii ofera flexibilitate si stralucire.

Fie ca optezi pentru coafuri vintage, frizzy sau ultra-elegante, cu placa Brush & Straight parul tau isi va pastra naturaletea si va arata fabulos de fiecare data.



Ecranul LCD permite reglarea temperaturii intre 130 si 200 de grade Celsius, in functie de structura firului de par si look-ul dorit. Dar o zeita stie ca podoaba capilara este simbolul seductiei si seteaza temperatura la 170 de grade, pentru ca parul sau sa fie mereu sanatos si rezistent.

Alte atuuri? Placile mobile asigura o presiune uniforma si puternica asupra suvitei de par, ce completeaza cu succes actiunea de indreptare, mentinand aspectul natural, matasos si cu volum. Mai mult, placa este gata de utilizare in doar 15 secunde, iar functia auto off iti da siguranta in utilizare – aparatul se inchide automat dupa o perioada de 60 de minute in care nu a fost folosit.

Interpretarea finala... Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight stabilesti barometrul feminitatii si obtii titlul de cea mai frumoasa zeita a tuturor timpurilor!


https://www.youtube.com/watch?v=770lJ6jpAPc

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page