top of page

3 avantaje ale statiilor de calcat TefalWeekend, zile libere si distractie din plin, dar Jiminy Cricket iti sopteste staruitor - ’’E timpul sa incepi sesiunile de calcat!’’ Camasi din material pretentios, pliuri care nu se lasa induplecate si mansete dificile, iar ziua care ar fi trebuit sa fie dedicata relaxarii este aproape de final.

Pornesti televizorul, faci putin zapping si spot-ul Tefal te invaluie in aburul solutiilor ingenioase.

Pasul urmator? Cauti online, abandonezi hainele sifonate si dintr-un singur click iti oferi cel mai valoros cadou - o statie de calcat Tefal.


Jet de abur extra puternic


Cu o presiune de pana la 7,5 bari, statiile de calcat Tefal genereaza cu pana la de trei ori mai mult abur comparativ cu un fier de calcat traditional. Astfel, acesta patrunde adanc in tesatura, dilata fibrele, igienizeaza si reimprospateaza hainele, eliminand facil si rapid chiar si cutele cele mai dificile. Iar tehnologia exclusiva Protect System, transforma in abur picaturile de apa care raman in statie, prevenind scurgerea acestora si formarea petelor pe tesaturi, pentru ca tu sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate.


Colectorul anticalcar are grija de hainele tale


De cate ori depunerile de calcar ti-au dat batai de cap? Uita de ele! Statiile de calcat Tefal sunt prevazute cu un colector anticalcar ce capteaza si retine chiar si cele mai fine particule de calcar.

Bine de stiut! Colectorul ajuta la mentinerea performantei aburului si prelungeste durata de viata a aparatului. Unde este pozitionat? In lateralul statiei, pentru o curatare rapida: scoti tija si elimini calcarul acumulat dintr-o singura miscare.


Talpa Durilium®, rapiditate si eficienta


Avantajele statiilor Tefal? Talpa dispune de tehnologia Durilium® – invelis unic, din email 100% mineral si particule din cuart, ce asigura o alunecare rapida si usoara, rezistenta la zgarieturi si o distributie uniforma a aburului.

O talpa mereu curata? Bineinteles! Functia Autoclean o mentine mereu impecabila datorita stratului catalitic incorporat.

Matase, lana, bumbac, denim sau tesaturi delicate ori sintetice - ai posibilitatea sa reglezi automat temperatura si aburul in functie de materiale.


Iar acum iti poti dedica timpul tau pretios intalnirilor amuzante cu cele mai bune prietene.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page