top of page

Vino la Social Media Summit Bucuresti 2018!Echipa Biz organizeaza cea de-a opta editie a celui mai asteptat eveniment regional despre online si strategii de marketing prin social media. Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an tendintele si principalii jucatori din social media si va avea loc pe 28 februarie la ARCUB Gabroveni.


Social Media Summit Bucuresti se adreseaza profesionistilor din companii, specialistilor in comunicare & marketing si bloggerilor care vor sa afle care sunt provocarile din social media in 2018.


In exclusivitate, in cadrul evenimentului, Biz va lansa a doua editie a proiectului editorial Digital Report. Booklet-ul este un instrument indispensabil pentru companiile care vor sa cunoasca peisajul online-ului si care doresc informatii despre cele mai importante agentii de digital din Romania, tendinte si evolutii ale pietei de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera romaneasca, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera, top cei mai urmariti vloggeri, top conturi de Instagram, precum si top bloggeri cu care au colaborat agentiile si top agentii cu care au colaborat bloggerii in 2017.


Intre speakerii acestei editii se numara: Robert Katai, Visual Marketer & Content Strategist, Bannersnack; Tudor Galos, Senior Consultant, Tudor Galos Consulting; Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania; Mugur Patrascu, Founder, Screen native; Alexandru Negrea, Consultant social media, Cristian Manafu, www.manafu.ro.


Invitatii conferintei vor vorbi despre reguli de comunicare si continut in social media, noutatile acestui an si despre cum pot brandurile sa transmita eficient mesajele in avalansa de continut din online.

La Social Media Summit Bucuresti vei invata cum sa construiesti strategia de social media si cum sa transformi continutul video intr-o investitie cu rezultate rapide. Cea de-a 8-a editie a evenimentului Social Media Summit Bucuresti are loc pe 28 Februarie, la ARCUB Gabroveni, intre orele 9:00 – 15:30.

Mai multe detalii despre speakeri, agenda si inscriere se gasesc pe pagina: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2018.


Social Media Summit este un eveniment realizat de revista Biz.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page