top of page

Scoala IAA da startul unei noi sesiuni de cursuri29 ianuarie 2018 – Dupa 10 ani de activitate, Scoala IAA isi schimba straiele digitale si va invita pe un nou website, mai usor de parcurs si mai prietenos dispozitivelor mobile.

In plus, aici veti putea gasi povesti din culisele scolii, sfaturi de la alumni, interviuri cu profesorii si studentii, ganduri de la invitati surpriza.


Din 2007 de cand s-a lansat, Scoala IAA a pregatit 450 de studenti in 5000 de ore de curs, adica 27 de module cu ajutorul celor 26 de profesori.


Scoala IAA isi deschide din nou portile si va asteapta in aceasta primavara cu 3 module:

  • Fundamentele Marketingului si Comunicarii – perioada 16 martie – 7 iulie

Modulul este dedicat celor cu mai putin de 3 ani experienta – Account Executives, Junior Planners, Brand Executives – care vor sa isi fundamenteze cunostintele si sa isi pregateasca mindsetul strategic pentru cand vor fi mari.

Deadline inscrieri: 5 martie


  • Strategie de Marketing si Comunicare Digitala – perioada 22 martie – 28 iulie

Modulul este gandit pentru cei care deja lucreaza la client sau in agentie de peste 4 ani si cauta sa inteleaga mai bine cum sa integreze digitalul in strategia de comunicare si cum sa navigheze mai bine un proiect digital, alaturi de parteneri specializati.

Deadline inscrieri: 12 martie


  • Marketing si Comunicare Strategica – perioada 20 aprilie – 15 septembrie

Acest modul este perfect pentru managerii si specialistii de brand care isi doresc sa aprofundeze rolul marketinului in strategia de business, sa gestioneze un portofoliu de brand si au deja peste 4 ani de experienta.

Deadline inscrieri: 2 aprilie


Daca esti un comunicator cu viziune si esti gata sa iti asumi responsabilitatea propriei dezvoltari, fie ca esti mai junior sau mid-level, inseamna ca esti gata de Scoala -:)


Noul website al Scolii IAA a fost realizat de echipa IAA Romania (Laura Tampa – Director Programe Educationale IAA si Raluca Turcanasu – Communication Specialist IAA) alaturi de 8iStudio (Vlad Rasuceanu, webdesign).

Pentru mai multe detalii, nu nu ezita sa ne contactezi: laura.tampa [@] iaa.roFOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page