top of page

Jocurile si Magia Sarbatorilor la Unirea Shopping CenterUnirea Shopping Center va invita sa intrati intr-o atmosfera festiva de Craciun, sa descoperiti personaje de poveste si sa il intalniti pe Mos Craciun, dar si pe Alice din Christmas Wonderland.

In fiecare zi, in perioada 20-23 decembrie, in intervalul 16:00 - 20:00, toti copiii, parintii si bunicii sunt asteptati la etajul 4 in food court, unde echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina va fi responsabila de recreerea atmosferei magice de Craciun. Copiii vor avea ocazia sa fie pictati pe fata in cele mai haioase personaje, sa modeleze baloane si sa confectioneze decoratiuni magice de Craciun in cadrul atelierelor creative. De asemenea, vor avea loc si sesiuni de storytelling, unde vor asculta cele mai simpatice povesti, dezvoltand creativitatea copiilor.


In cadrul paradelor, muzicieni si actori vor canta si vor defila prin centrul comercial, vor face poze si vor interactiona cu cei prezenti.

O data cu sezonul festiv, Mos Craciun va sosi special pentru toti copiii in Unirea Shopping Center, acordand timp fiecaruia. Astfel, toti copiii impreuna cu adultii sunt invitati sa vina si sa petreaca timp in prezenta magiei, pentru a auzi povestile de Craciun, pentru a juca jocuri si a scrie lista lor de dorinte pentru ziua cea mare.


Pe data de 23 decembrie la ora 17:00, aveti ocazia sa asistati la piesa de teatru ‘’Alice in Christmas Wonderland’’, o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani. In cadrul piesei, o veti cunoaste pe Alice, o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul. Ea nu mai vede cat de frumoasa este viata si nu mai crede in magia Craciunului sau in Mos Craciun. Astfel, Alice intra intr-o lume fantastica, unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens.

De asemenea, toti vizitatorii vor putea lua o amintire simpatica de la evenimente, sub forma unui semn de carte magnetic.


Toti copiii sunt asteptati in numar cat mai mare la Unirea Shopping Center, pentru a descoperi impreuna jocurile si magia sarbatorilor de iarna!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page