top of page

Zilele Biz 2017 au reunit peste 1000 de profesionisti din mediul de business


27 Noiembrie 2017, Bucuresti - Saptamana trecuta a avut loc a 16-a editie a conferintei Zilele Biz. Timp de cinci zile, evenimentul a reunit peste 1000 de profesionistii din cinci domenii cheie in business, precum Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.


Echipa Biz a reunit liderii din businessul romanesc, dar si speakeri internationali, care au reusit in ciuda tuturor piedicilor, datorita viziunii si inovatiei, care au si-spus in premiera povestile de succes si lectii de viata care schimba destine de business si te ajuta sa intelegi in ce directie trebuie sa mergi.


Participantii au avut ocazia sa interactioneze si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.

Zilele de conferinta au purtat invitatii intr-o calatorie inspirationala si au oferit o serie de lectii pretioase prin povestile de succes ale antreprenorilor si managerilor de top din Romania.

Cei mai puternici oameni de afaceri din Romania au urcat pe scena Zilelor Biz, unde si-au exprimat viziunea despre tendintele 2018 si cele mai noi strategii din fiecare domeniu de activitate. Nu au lipsit nici workshopuri, lansari de proiecte si studii cu impact in toate domeniile de business.


Ultima zi a maratonului de business, a prezentat rochia viitorului in cadrul “Foraeva Cocktail Party”. Celebra creatie Foraeva semnata de designerul Lana Dumitru si arhitectul Vlad Tenu a venit in premiera, in Romania, la Zilele Biz 2017. Artizanii Foraeva, au vorbit despre munca din spatele proiectului inedit, in care arta atinge noi repere ale perfectiunii cu ajutorul tehnogiilor digitale.


Parteneriat pentru succes


Aceasta editie nu se putea bucura de succesul inregistrat fara sprijinul partenerilor care au sustinut evenimentul pentru a genera o experienta cat mai placuta participantilor si care au fost alaturi de echipa Biz, ducand fiecare idee si concept mai departe in prezentari.

Mai multe stiri de la Zilele Biz puteti citi pe site-ul www.revistabiz.ro.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page