top of page

Pe 20 Noiembrie incepe conferinta Zilele Biz, cel mai puternic eveniment de afaceri din RomaniaEvenimentul evidentiaza performanta in business si reuneste leaderii si profesionistii care au impus ritmul si tendintele din domeniul afacerilor.

Conferinta se desfasoara in perioada 20 - 24 Noiembrie in Bucuresti, la Arcub.

Participantii vor avea ocazia sa interactioneze si sa discute oportunitati de business cu profesionisti din peste 300 de companii de top, cunoscute la nivel global.


Ca in fiecare an, echipa Biz a pregatit participantilor cinci zile de conferinte, prezentari si dezbateri pe cele mai dinamice domenii din economia romaneasca: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing.


Ziua de Antreprenoriat, 20 Noiembrie


Ziua Antreprenoriatului iti aduce in fata oamenii de business care infrunta cu succes provocarile pietei libere si profesionistii care au resursele necesare pentru a aduce companiile antreprenoriale la urmatorul nivel.

Ziua va debuta cu un profil al antreprenorului roman in 2017, realizat pe baza studiului exclusiv Biz despre cele mai puternice companii antreprenoriale romanesti grupate pe domenii si regiuni.

Programul zilei se axeaza pe idei, exemple si metode testate prin care antreprenorii romani pot construi afaceri solide care sa aiba succes, nu doar pe plan local, ci si pe plan regional si chiar global.

Participantii vor avea acces si la specialistii care ajuta businessurile romanesti sa treaca la urmatorul nivel, unde viziunea si curajul trebuie sa se imbine cu o strategie clara, pentru un plan coerent de dezvoltare.


Ziua de Inovatie, 21 Noiembrie


Tehnologiile emergente, experientele live bazate pe realitatea augmentata, demonstratii de live hacking si design thinking dupa modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universitatii Stanford, sunt cateva dintre elemente care schimba total modul in care traim si pe care le puteti experimenta la Zilele Biz!

Ziua debuteaza cu un keynote speech care aduce in prim-plan tehnologii emergente pentru 2018, intr-o experienta live bazata pe realitate augmentata, cu solutii dedicate antreprenorilor, decidentilor din marketing si specialistilor in tehnologie.

Programul zilei cuprinde si o demonstratie de live hacking, care raspunde la o intrebare esentiala in domeniu: ce este atractiv si valoros pentru un infractor cibernetic?

Exclusiv la Ziua Inovatiei, participantii vor putea participa la un workshop design thinking realizat dupa modelul dezvoltat de departamentul d.school, din cadrul Universitatii Stanford.


Ziua de Management, 22 Noiembrie


Care este portretul liderului de astazi, cum poti ajunge CEO de la simplu angajat si ce presupune o cariera internationala, ce nu te invata niciun MBA si cum gandeste un CEO!

Despre ce presupune o cariera internationala si leadership fara granite va vorbi Angela Cretu, fost CEO al AVON in Rusia si Turcia.

Portretul liderului de succes va prinde contur cu ajutorul unui studiu exclusiv pe care il va prezenta Corina Cimpoca, fondatoarea MKOR Consulting. La finalul prezentarii, MKOR a pregatit si un instrument concret pe care il va pune la dispozitia participantilor.

Cea de-a doua sesiune a conferintei prezinta „Ce nu veti invata niciodata la un MBA”, in care top manageri, experti in executive-search si lideri de succes care au absolvit cursurile unor renumite scoli de business vor vorbi despre lectiile de leadership si management pe care le-au invatat in practica, dar si despre cum poate va ajuta in cariera un MBA.

Ziua se va incheia cu concluziile primei editii a experiementului „Biz CEO Exchange”, prin care zece top manageri si antreprenori renumiti si-au schimbat, pentru o zi, compania la care lucreaza si au venit la conducerea altei mari organizatii din Romania.


Ziua de CSR, 23 Noiembrie


Evenimentul se deschide cu o dezbatere provocatoare, despre bani si relatia dintre ONG-uri si companii, despre finantare si raportare. Invitatii din partea ONG-urilor sunt Alina Kasprovski, Director Executiv, Fundatia Comunitara Bucuresti si Gabriel Solomon, Presedinte Fondator, Asociatia People for Sport Romania. In coltul companiilor, vor fi Fundatia Orange si UrsusBreweries.

O sesiune speciala este dedicata uneia dintre cele mai puternice tendinte din acest an, investitiile in educatie, indiferent ca vorbim de copii sau adulti. Companiile au multe de spus in aceasta privinta.

O tema intens discutata este modul de actiune al multor branduri, care, in loc sa investeasca in media, isi promoveaza produsele punandu-le la lucru in comunitatile in care acestea sunt vandute. Despre cat de eficienta este o astfel de abordare si impactul marketingului social, va vorbi Carmen Sterian, Strategic Thinking, Managing Partner, HIPPOS.


Ziua de Media & Marketing, 24 Noiembrie

Ziua debuteaza cu un studiu in exclusivitate - Hunting the Trend, despre tendintele de consum ale anului 2018.

Programul zilei cuprinde mult asteptatele sesiuni Brand Activism, dezbaterea Womens In Leadership precum si prezentari despre cum sa facem publicitatea din nou interesanta, inovatia constructiva si schimbarea exponentiala a lumii prin ‘Oceanele Albastre’, dar si despre cum uneori este timpul pentru ”Think inside the box” deoarece, in lupta disperata pentru creativitate, idei inovatoare, diferentiatori si cursa pentru “inarmarea digitala”, uitam sa aplicam lucruri banale.

In exclusivitate in Romania, designerul Lana Dumitru si arhitectul Vlad Tenu vin la Ziua de Media & Marketing cu Foraeva, proiectul realizat in parteneriat cu Swarovski in care arta atinge noi repere ale perfectiunii cu ajutorul tehnogiilor digitale.


Pana pe 10 Noiembrie cei interesati s aparticipe la eveniment beneficiaza de oferta 2+1. La achizitionarea a doua bilete pentru aceeasi zi, veti primi inca o invitatie pentru ziua dorita sau pentru o alta zi cu aceeasi taxa de participare.


Evenimentul se afla la cea de-a 16-a editie si va avea loc in perioada 20-24 Noiembrie, la ARCUB Gabroveni, Bucuresti. Detalii despre speakerii prezenti la editia de anul acesta si programul evenimentului gasiti pe www.zilelebiz.ro si pe Facebook event. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page