top of page

Rowenta Premium Silence Care,un uscator pentru un par de povesteCum se rezuma serile tale de toamna? Cauti cea mai fashion tinuta pentru a doua zi, micul tau prieten patruped isi doreste o plimbare in parc, iubitul te vrea doar pentru el, iar ceasul bate in curand ora 12:00... Change the story! Your time is now!


Din dragoste pentru parul tau, Rowenta iti ofera Premium Care Silence AC, uscatorul de par de inalta performanta, ultra-silentios, ce garanteaza rezultate perfecte!

Orice Printesa are trei prieteni de incredere

... care nu o lasa niciodata la greu. In povestea noastra acestia stau in grila uscatorului: J casmirul, cheratina si uleiul de argan - sunt cei care redau parului tau sanatatea si stralucirea dupa care orice printesa tanjeste. In plus, tehnologia Hydra Protect de care dispune Rowenta Premium Care Silence AC, asigura nivelul optim de temperatura pentru a mentine cu pana la 25% din hidratarea naturala a parului, iar generatorul de ioni combate efectul de frizzy.Putere absoluta


Si cum in orice poveste exista si un personaj cu puteri supranaturale, motorul AC profesional de 2300 W, se dezvaluie ca prin magie. Fluxul de aer de pana la 120 km/h asigura eficienta si uscare rapida, iar difuzorul garanteaza dispersia perfecta, intensificand volumul natural si definind buclele. In ajutorul sau vin si cele doua trepte de viteza si trei de temperatura, ce ofera combinatia perfecta intre uscare rapida si protectie.

Mentinerea sanatatii parului, uscarea rapida si silentiozitatea sunt atuurile uscatorului de par Premium Care Silence AC de la Rowenta caruia printesa din tine ii declara dragoste neconditionata!


Happy END


***


Despre Rowenta


Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator. Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomaniaFOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page