top of page

Rowenta Intense Pure Air XL si tu respiri aer curat in casa taIti plac metropolele, peisajele citadine in care masinile, tumultul cotidian si oamenii din jur te fac sa simti ca traiesti la cele mai inalte cote! Dar cand ajungi acasa, ai doar o singura dorinta: sa rasufli usurat si sa respiri aer curat! Cu purificatorul Intense Pure Air XL de la Rowenta redescoperi adierea aerului proaspat de munte si mentii in parametri optimi sanatatea familiei tale.


Aer curat si momente de liniste, oricand


Dupa o zi dificila, in care ti-ai indeplinit cu succes sarcinile, poti respira sanatos in casa ta datorita purificatorului de aer performant de la Rowenta. Cu ajutorul tehnologiei exclusive NanoCaptur, Intense Pure Air XL filtreaza pana la 99,95% din particulele poluante si distruge permanent formaldehida, cel mai daunator poluant din locuinta.Intense Pure Air XL are la baza doi senzori ce detecteaza nivelul de poluare si gaz, ajustand automat viteza de filtrare a aerului. Dotat cu 4 nivele de filtrare ce blocheaza atat particulele de mari dimensiuni, cat si particulele fine, compusii organici sau mirosurile neplacute, aparatul devine un must have in tratarea aerului din incaperi, redandu-ti energia si starea de bine.


Te intrebi cat de curat si sigur este mediul in care locuiesti? Urmareste indicatorul luminos si afla ce culoare reflecta casa ta: albastru – pure air, violet - pollution, rosu – high pollution. In plus, Rowenta Intense Pure Air XL te anunta cand filtrele HEPA si Active Carbon trebuie schimbate, pentru ca tu sa respiri aer curat in orice moment.


Unde il poti amplasa?


Oriunde! Indeosebi in dormitor, pentru ca datorita functiei de noapte, aparatul este extrem de silentios, zgomotul pe care il emite fiind cuprins intre 28 si 52 decibeli, avand totodata si posibilitatea de ajustare a orientarii evacuarii aerului.

Design-ul sau futurist, cu linii drepte si display electronic se integreaza perfect in orice camera, devenind elementul de echilibru al sanatatii tale!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page