top of page

Teodora Dragoi Pop, amfitrioana celui mai mare festival intercultural: ProEtnica


Frumoasa prezentatoare a editiilor speciale ale emisiunii Convietuiri de la TVR, Teodora Dragoi Pop are un program incarcat in aceasta vara. Pe langa filmarile pentru emisiune, vedeta va prezenta la finalul acestei saptamani (17 – 20 august), Festivalul Intercultural Sighisoara - ProEtnica.


Pe scena principala, vor avea loc peste 50 de spectacole artistice si va fi organizat un targ de arte si meserii, in care vor fi etalate diverse obiecte traditionale, fabricate de catre participantii apartinand minoritatilor nationale. In plus, o expozitie de arta plastica va prezenta lucrarile artistilor contemporani apartinand minoritatilor nationale, vor avea loc proiectii de film care abordeaza tema dialogului intercultural precum si 2 workshop-uri derulate de Asociatia Lume Buna din Bucuresti. Fiecare zi de festival se va incheia cu un concert sustinut de formatii si artisti romani.


“Ma bucur ca am ocazia sa fiu si in acest an prezentatoarea acestui eveniment de anvergura. ProEtnica reuneste mai mult de 600 de reprezentanti ai celor 20 de minoritati nationale din Romania si le ofera o oportunitate de a impartasi obiceiurile lor si de a se se angaja activ in dialogul intercultural, prin diferite canale si cu mijloace diferite de expresie, cum ar fi: arta traditionala, arta contemporana, cercetare stiintifica si mese rotunde”, a declarat Teodora Dragoi Pop.


Festivalul va fi reflectat de TVR intr-o editie speciala a emisiunii “Convietuiri” pe data de 23 august, de la ora 15.00.


Teodora Dragoi Pop are o experienta in televiziune de 10 ani. Ea a devenit colaborator al Televiziunii Romane inca din anii studentiei (2007). Teodora s-a facut rapid remercata, fiind o prezenta carismatica, in timp ce profesionalismul o defineste. In luna august, vedeta prezinta emisiunea “Convieturi” la TVR 1, fiind jurnalist colaborator al redactiei “Alte minoritati” a TVR, si prezentator al editiilor speciale “Convietuiri. Ea prezinta si emisiunea “Popasuri folclorice” la TVR 3. In plus, Teodora a realizat si emisiuni medicale la TVH.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page