top of page

Tranzactia anului in bricolaj - Kingfisher cumpara Praktiker Romania

Kingfisher plc, unul dintre liderii pietei de bricolaj si amenajari interioare din Europa si compania mama a Brico Depôt Romania, anunta ca a semnat cu succes contractul de achizitie a 100% din actiunile Praktiker Romania S.R.L. pentru o suma care nu este data publicitatii. Actiunile au fost achizitionate de la familia Susli.

Adela Smeu CEO Brico Depot Romania

Adela Smeu, CEO-ul Brico Depôt Romania, a declarat: "Romania are o piata de bricolaj si amenajari interioare atractiva, in crestere, si am avut mereu intentia ca pe termen mediu sa ne crestem cota de piata. Sub rezerva aprobarii Consiliului Concurentei, achizitia strategica a Praktiker Romania, impreuna cu structura magazinelor Brico Depôt, ne ofera o prezenta puternica in toata tara."


Omer Susli proprietarul Praktiker S.R.L. a declarat: "Suntem multumiti de faptul ca am reusit sa crestem afacerea pana la acest nivel, Praktiker fiind unul dintre principalii jucatori de pe piata de bricolaj din Romania, atingand o cifra de afaceri de aproximativ 140 de milioane EUR in 2016, cu o retea de 27 magazine in 23 de orase din tara. Mai mult, suntem mandri ca Romania este o destinatie interesanta de investitii pentru un lider al pietei europene de bricolaj si amenajari interioare."

Despre Brico Depot


Brico Depôt, cu 15 magazine in Romania si 900 de angajati, este parte a Kingfisher plc, grupul de retail home improvement, cu peste 1200 de magazine in 10 tari din Europa. Avem 77 000 de angajati si aproape 6 milioane de clienti care cumpara din magazinele noastre si online in fiecare saptamana. Pentru mai multe informatii: http://www.kingfisher.com/, http://www.bricodepot.ro si pe pagina de Facebook Brico Depôt Romania.FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page