top of page

Avem vesti bune! Rowenta a lansat Compact Power Animal Care! Pentru ca tu sa petreci timpul cu anima

Stay clean@home and love your pet! Este sfatul pe care ti-l dau specialistii de la Rowenta care au solutia pentru curatenia din locuinta pe care o imparti cu pisica ori cainele tau. Cu aspiratorul Compact Power Animal Care cu sac Hygene + si performanta 3A, curatenia este la superlativ.Rowenta Compact Power Animal Care este aspiratorul ideal pentru cei care detin animale de companie; curata eficient covoarele, suprafetele si mobilierul si lasa in urma sa o igiena impecabila.

Aspiratorul Rowenta Compact Power™ Animal Care ofera performanta 3A si ergonomie intr-un design nou si atragator! In plus, acesta are o super-putere de absorbtie, filtre ultra-performante, si tub telescopic care ajunge in cele mai inaccesibile zone.


Aer curat, aer filtrat!


Tehnologia avansata cu doua niveluri de filtrare separa eficient praful de aerul aspirat, captand chiar si cele mai mici particule, astfel incat 99,98% din praf este filtrat. Toate acestea sunt posibile datorita unui filtru de spuma amplasat chiar in fata motorului si un al doilea, situat la evacuare, asigura super-curatarea prafului emis in timpul aspirarii! Astfel, parul, praful si murdaria raman in sacul aspiratorului!

Deloc de neglijat, atat timp cat folosesti sacul Hygene+ nu este nevoie sa schimbi cele doua filtre, intrucat datorita tehnologiei ultra-performante, cantitatea de praf remisa este atat de mica, incat pur si simplu nu se depune pe filtre, asa cum se intampla la aspiratoarele obisnuite.

Motorul de 750 W ofera performanta de aspirare echivalenta cu cea a unui aspirator Rowenta cu o putere de 2000 W, dar cu un consum de energie la jumatate.

Deci, ce mai astepti? Fa-ti viata mai usoara si uita de grijile legate de curatenia casei cu Rowenta

Compact Power™ Animal Care! Pentru ca timpul tau e important, foloseste-l pentru ceea ce conteaza cu adevarat!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page