top of page

S-a lansat primul Beauty Bar Salon din Capitala: D’Hairapy Beauty Bar

Trebuie sa recunosc - nu sunt consecventa atunci cand vine vorba de parfumuri, restaurante, saloane de coafura, produse de infrumusetare. Si cam atat -:) N-as putea sa spun de ce... cred ca ma urmareste "ghinionul obisnuintei" - dupa trei vizite consecutive in acelasi loc, Pac! ba taie mai scurt, ba lasa mai lung, ba am programare la si-un sfert si intru la fara un sfert... asta ma epuizeaza cel mai tare -:(



Asa ca atunci cand am primit invitatia fetelor de la The Socialite la deschiderea unui nou salon, n-am stat pe ganduri prea mult, desi seara respectiva era cu teatru in meniu.

D’Hairapy Beauty Bar Salon este un nou concept si a luat nastere din dorinta de a ne oferi noua, doamnelor, un loc unde sa ne relaxam si unde sa ne regasim buna dispozitie. Petrecerea de lansare a conceptului de Beauty Bar a avut loc chiar la ei acasa: pe strada Vasile Conta 18 - asta inseamna la o aruncatura de bat de Bulevardul Magheru. Am cunoscut staff-ul, o echipa de oameni profesionisti si pasionati de frumos, condusi de Denisa Hazaparu. In cadrul evenimentului a fost lansat si brandul de produse exclusive pentru ingrijirea parului: ALTEREGO Italy.


Vedetele n-au lipsit de la lansare, Cosmina Pasarin, Giulia Huidu, Xonia, Jazzy Jo, Denisa Dumitras si Alexandra Calafeteanu s-au bucurat de sfaturi si consultanta in materie hair style, make-up, unghii si ten, iar la cornerul Marionnaud, invitatii au aflat trucuri de make-up.


“D'Hairapy Beauty Bar este locul care te inspira in fiecare zi si iti reaminteste definitia frumusetii si a starii de bine! Noi punem accent pe calitate, profesionalism si pe nevoile femeii moderne, care nu trebuie sa uite de sine si de rasfatul pe care il merita necontenit. Beauty Bar-ul este un concept inovator, care imbina profesionalismul serviciilor acordate cu atmosfera unei cafenele boeme, unde, in timp ce echipa noastra are grija de parul si tenul tau, vei putea savura un cocktail sau o cafea delicioasa oferita cu multa dragoste!”, marturiseste proprietara salonului, Denisa Hazaparu.


La D’hairapy Beauty Bar gasesti o echipa de tehnicieni cu experienta, mereu la curent cu noile tendinte si cu o dorinta continua de perfectionare. Salonul iti pune la dispozitie un loc in care te poti bucura de compania unei prietene - o terasa cu un aer vintage si boem, servicii de cea mai buna calitate!


Cam atat pentru acum legat de D`Hairapy carora le uram mult succes! Eu revin cu impresii! Dupa prima, a doua si a treia utilizare -:)


Credit foto: www.themoment.ro | Geo Curnic


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page