top of page

High Speed summer, high Speed smoothies! Pentru ca vrem o vara cool, fun and healthy!

Ce spuneti de o vara cool, fun and healthy? In care ne bucuram de caldura, de soare dar in care nu trebuie sa uitam de obiceiurile sanatoase, de vitaminele din fructe si legume! Blenderul de mare viteza de la Tefal dezlantuie puterea antioxidantilor si ne ajuta sa preparam in timp record, sucuri naturale si delicioase!

Tefal Ultra Speed Blender

Ulltrablend+ asigura rezultate perfecte de blenduire datorita celor 30.000 de rotatii pe minut, fiind de 1,5 ori mai rapid decat un blender obisnuit! Dotat cu tehnologia Tripl'Ax Pro®, cu sase lame rezistente din otel inoxidabil care combina trei actiuni complementare, putem obtine astfel amestecuri fine, omogene si spumoase.

Cu Ultrablend+ putem pregati o gama larga de delicii datorita celor sase programe presetate: smoothie, maruntire gheata, supa , sorbet, maruntire orez/alune/nuci si functie de autocuratare.


Datorita programelor speciale si recipientului din tritan cu o capacitate de doi litri, ultra rezistent, ce nu retine mirosuri si nu contine BPA, cu noul blender de la Tefal putem mixa alimente reci sau fierbinti, fara teama ca acesta le-ar putea altera calitatile nutritive.


Mixeaza fructele si legumele preferate, combina-le cu migdale, seminte sau ierburi aromatice si haideti sa ne bucuram de o vara echilibrata!

Smooth up your summer! 😊

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page