top of page

Cel mai bun mobilier pentru baile mici

Imandra, mobilierul modular pentru salile de baie compacte si moderne este acum disponibil si in Romania! Noua gama a fost conceputa pornind de la insight-urile clientilor care isi doresc o baie perfect optimizata.



Conform studiilor realizate de Kingfisher care au avut in vedere configuratia, suprafata, echipamentul si cerintele de depozitare din baie, a reiesit ca aceasta incapere a devenit un loc de relaxare, iar amenajarea sa constituie o provocare pentru cei care isi doresc un design unic, mereu in tendinte, care sa raspunda noilor cerinte in materie de optimizare a spatiului.


Mobilierul complet modular este dezvoltat si coordonat pentru a oferi o solutie inteligenta de reorganizare a salii de baie, un spatiu suplimentar de depozitare si usurinta in utilizare datorita usilor cu inchidere lenta „soft close” cu amortizor. Iar pentru o armonizare excelenta cu finisajele interioare si elementele de decor, acesta se regaseste intr-o paleta de cinci culori: alb, gri, taupe, bleu, oglinda.

Produsele sunt usor si rapid de asamblat si sunt realizate din lemn obtinut din surse responsabile, certificate 100%FSC.


Mobilierul Imandra este disponibil in magazine incepand cu 3 iunie, odata cu aparitia noului catalog de trafic valabil in perioada 3 - 29 iunie si poate fi consultat pe site-ul www.bricodepot.ro aplicatia Brico Dépôt.


#IncepeCevaNou si opteaza pentru mobilierul de baie Imandra ce ofera un plus de spatiu si estetica baii tale!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page