top of page

Barba perfecta de trei zile!

Pregateste-te pentru cea mai cool vara si fii gata sa arati fabulous, effortless and in no time! Cu Air Force Precision de la Rowenta ai acum barba perfecta de trei zile! Rowenta iti asigura un look de revista, fast and easy, pentru ca tu sa te bucuri de ceea ce conteaza cu adevarat!


Cine spune ca trebuie sa pierzi mult timp pentru imaginea pe care ti-o doresti? Sau sa petreci ceasuri intregi la salon pentru sesiunile de grooming? Incearca aparatul de tuns barba Rowenta Air Force Precision TN4800 si convinge-te ca poti avea un look impecabil fara batai de cap!

Rowenta Air Force Precision este aparatul de tuns barba care iti garanteaza rezultate precise si perfecte de fiecare data, oricat de exigent ai fi in ceea ce priveste felul in care arati.

Lama deosebit de ascutita a noului aparat, cu invelis din titan si unghi de taiere perfect asigura performanta exceptionala, iar motorul cu pana la 7.500 de rotatii pe minut garanteaza precizie, dintr-o singura miscare.

Pentru ca esti un barbat ocupat, nu ai de ce sa pierzi vremea la salon si

nici nu trebuie sa cureti baia dupa ce iti aranjezi barba! Aparatul are incorporata tehnologia vacuum, cu turbina de mare viteza, care aspira in proportie de 90 la suta parul taiat, astfel incat nu mai este necesar sa cureti suprafetele dupa sesiunea de tuns.


Nu trebuie sa-ti faci griji pentru pielea ta! Sistemul Soft Contour al aparatului asigura precizie ridicata pe zonele faciale delicate, evitand iritatiile si protejand pielea.

Vrei sa arati perfect, nu aproape perfect? Rowenta Air Force Precision este creat exact pentru tine: aparatul poate fi reglat pentru 20 de lungimi diferite, cu o precizie de jumatate de milimetru, astfel ca tu vei putea controla totul in cele mai mici detalii.

Si cum nu esti obisnuit sa depinzi de nimeni si de nimic, Rowenta Air Force Precision nu te lasa atunci cand ai nevoie! Prevazut cu bateria Lithium Ion, care se incarca in doar o ora si 40 de minute, si cu o durata de viata de doua ori mai mare decat cea a bateriei NiMh, aceasta asigura o autonomie de 45 de minute, pentru utilizarea sa in cel putin trei sesiuni complete de tuns barba.


In plus, indicatorul LCD al aparatului, cu trei niveluri de autonomie, de 15, 30 sau 45 de minute, iti semnalizeaza timpul de functionare ramas!

Be the man you want to be! Fa-ti timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat! Pentru detaliile mici, dar importante, cum e barba perfecta de trei zile, conteaza pe Rowenta!


Vara asta, keep it in style cu Rowenta Air Force Precision!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page