top of page

In bucataria Jamilei

Este ordine, disciplina si un vibe de zile mari. Ne-a primit cu zambetul pe buze si un ceai marocan, facut de Mohamed, sotul ei. Desi culeasa din curte, menta a fost adusa din Maroc, s-a prins, asa ca ceaiul acela nu a fost unul oarecare, a fost madlena lui Proust, si fiecare sclipire din ochii Marrakech-ului.

Musaca de vinete

Alice in wonderland

Geanina are peste 7 milioane de vizualizari, a depasit 400.000 de abonati la canalul ei de Youtube si are aproape 700.000 de fani pe pagina de Facebook. Dincolo de asta, Geanina este cel mai iubit vlogger din Romania – nenegociabil! Asa ca atunci cand am ajuns, primul impuls era cumva sa ma inchin la fiecare obiect pe care il atingea 😊 Am disimulat cu succes starea de “Alice in Wonderland”, m-am adunat si am reusit sa ma concentrez pentru cele cateva ore in care urma sa fim acolo si in care trebuia sa facem cele mai frumoase poze pentru gama Ingenio de la Tefal.


Fun @work in bucataria Jamilei

Pentru sedinta foto Geanina a gatit o musaca de vinete pentru care subsemnata a taiat feliile cat a putut ea de bine si de egal. Sedinte foto cu mancare am tot facut – numai ca de fiecare data se intampla acelasi lucru - toata lumea alerga dupa cadrul perfect, cea mai buna lumina, cel mai potrivit unghi; asa am avut impresia ca se intampla si acum. Numai ca de data asta lucrurile au stat putin diferit. In timp ce noi faceam pozele, Geanina ne pregatea cea mai buna musaca de vinete din lume. Aveam sa ne convingem la final.



Joviala si autentica, Geanina iti raspunde la orice intrebare si te lasa sa inveti de la ea.

“Care este cea mai frecventa intrebare pe care o primesti?” -– “Ce-i ala un praf de sare!!??” ; in secunda doi vine si urmatoarea: “Ce fel de branza folosesti la cheesecake?”


Am ridicat din spranceana si am schimbat subiectul. Sunt sigura ca lumea va fi aflat intre timp cum stau lucrurile cu drobul de sare.


Ce o preocupa? Pirateria. Investeste constant in programe prin care identifica site-urile care ii fura retetele, este in contact permanent cu cei de la Google. Pentru moment lucrurile sunt sub control, insa petrece foarte mult timp incercand sa ii identifice pe cei care stau prost la capitolul originalitate. Si nu sunt putini.


Ziua a trecut fara sa ne dam seama. Noi fericiti ca am gasit acel cadru, lumina si unghiurile. Ea ne-a invitat la masa. Nu eram obisnuiti. De obicei recuzita inseamna leftovers - nu e neaparat ce iti doresti in farfurie. Au urmat mai multe farfurii. Bucurie. Aproape de fericire.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page