top of page

Sucuri sanatoase la tine acasa! Cu tehnologia prin presare la rece de la Tefal Infiny Juice te bucur

Iti doresti sa adopti un stil de viata sanatos, sa ai mai multa energie si sa consumi zilnic fructe si legume? Drink smart, live well and keep it juicy! Infiny Juice de la Tefal, storcatorul de fructe prin presare la rece, te inspira! Bucura-te in fiecare zi de prospetime and treat yourself good and healthy!

Keep it fresh

Intr-o lume in care ti se vorbeste tot mai des despre detoxifierea organismului, in care incerci sa asiguri familiei tale aportul complet de vitamine si nutrienti, Tefal te provoaca sa te intorci la natura! Si iti propune Infiny Juice ZC255B, storcatorul de fructe prevazut cu tehnologia prin presare la rece, care te ajuta sa obtii maximum de sanatate din fructe si legume.


Ce este tehnologia prin presare la rece? Este cea mai noua metoda de a extrage tot ce este mai bun din fructe, legume si chiar verdeturi, fara a le altera in vreun fel calitatile nutritive. Viteza redusa a melcului, de doar 82 rotatii pe minut, minimizeaza oxidarea alimentelor si produce un suc de calitate superioara.


Infiny Juice extrage de doua ori mai mult suc si asigura mai multe vitamine si o cantitate dubla de antioxidanti, comparativ cu cel mai puternic storcator centrifugal de la Tefal.


Astfel, cea mai mare parte din pulpa ramasa in urma procesului de stoarcere cu un aparat clasic, se va regasi in sucurile tale delicioase si pline de vitamine! Diferenta este vizibila: cu Infiny Juice pulpa este uscata, iar in paharul tau ramane doar suc 100 % natural, plin de vitamine si antioxidanti, care isi pastreaza aroma naturala. Simple! Fresh! Healthy!

Do it smart! Keep it all natural: delecteaza-te cu suc natural facut in casa cu Infiny Juice. Accepta provocarea Tefal si convinge-te ca starea de bine vine din interior! Fie ca te pregatesti pentru o dimineata de week-end sau de o petrecere cu prietenii, alege stilul de viata echilibrat cu Infiny Juice, storcatorul cu noua tehnologie prin presare la rece.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page