top of page

Cum prevenim astenia de primavara prin alimentatie corecta si echilibrata


Odata cu venirea primaverii si cu schimbarile bruste de temperatura, care ne-au tot dat de furca in ultima vreme, organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzam in aceasta perioada stari de oboseala generala, insotite de slabiciune fizica si incapacitate de concentrare.


Lipsa unui stil de viata sanatos, care sa cuprinda exercitii fizice si alimentatie diversificata, accentueaza starea de moleseala. Alimentele de primavara refac rezerva de antioxidanti si întaresc sistemul imunitar. Specialistii recomanda sa includem în alimentatia zilnica cel putin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni aparitia asteniei, anemiei si depresiei. Verdeturile de primavara fortifica organismul, ajuta la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.


Monini

Corect este sa mancam variat în fiecare zi, iar o dieta echilibrata precum cea mediteraneeana ne ajuta sa beneficiem de nutrientii necesari unui stil de viata sanatos.

Totul se datoreaza uleiului de masline extravirgin, alimentul de baza al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunata, uleiul de masline da savoare mancarii, ii îmbogateste gustul si aduce organismului nutrienti esentiali în pastrarea imunitatii atat de necesare în acest anotimp. Include-l în meniul tau zilnic uleiul de masline extra virgin Monini, ca sa te bucuri de sanatate si de o viata de calitate!



Primavara premiilor Monini


Profita din plin beneficiile pentru sanatate ale uleiului de masline cu promotia Monini din magazine.

Pentru a ne bucura si mai mult de uleiul de masline extra virgin si de beneficiile sale, Monini ne-a pregatit o promotie de primavara, “Primavara premiilor Monini”, plina de surprize în fiecare zi, pana pe 30 iunie cumpara orice produs Monini, intra pe www.facebook.com/MoniniRomania si, pe baza numarului bonului fiscal înscris, poti castiga unul dintre premiile zilnice ale promotiei! . În fiecare zi unul dintre participantii înscrisi va castiga un cos cu produse Monini.

Regulamentul de participare la promotie poate fi gasit pe www.facebook.com/Monini.Romania



Monini. O alegere savuroasa si sanatoasa!

www.monini.ro

www.facebook.com/MoniniRomania


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page