top of page

Finalistii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anuntati in cadrul celui mai mare eveniment media al

Finalistii Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 vor fi anutati in cadrul celui mai mare eveniment media al verii RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY.


Premiile Radar de Media


Votul pentru desemnarea finalistilor Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 este deschis pana la data de 17 iunie. Cei 10 finalisti de la fiecare categorie in parte vor fi anuntati live, in avanpremiera in cadrul evenimentului RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY, ce va avea loc in data de 21 iunie 2017, la Blueberry by Ambasad’Or.


Vedete, oameni din industria media, oameni de marketing, PR, business sunt invitati in 21 iunie, la piscina de la Ambasador’s Events (Blueberry) pentru a cunoaste rezultatele primei etape de votare. Tot in cadrul Radar de Media Summer Party vor fi prezentate noutatile din grilele de vara a posturilor de televiziune.


Sigura competitie, in care cititorii premiaza industria mass media din Romania cu vot la vedere este in plina desfasurare. Procesul de votare pentru desemnarea castigatorilor Premiilor RADAR DE MEDIA 2017 a debutat cu etapa preliminara.


Cititorii au propus peste 2000 de nominalizari pentru cele 15 categorii participante. Etapa preliminara este deschisa pana la data de 17 iunie 2017.

In urma votului din etapa preliminara vor fi alesi 10 finalisti care au obtinut cele mai multe voturi de la fiecare categorie participanta. Votul este la vedere, fiecare categorie are un poll de votare, iar rezultatul poate fi urmarit in timp real.

Regulamentul si toate detaliile privind procesul de votare au fost publicate pe site-ul www.radardemedia.ro .


Link de votare pentru etapa preliminara: http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2017-votare-preliminara/

Premiile Radar de Media


PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 se desfasoara in doua etape de votare: etapa preliminara si etapa finala. Totul va culmina cu evenimentul de decernare a trofeelor GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, in luna octombrie 2017.


La fel ca in anii precedenti sunt 15 categorii participante impartite in trei domenii: tv-radio, online si show business.


CATEGORII PARTICIPANTE IN 2017


  1. CEL MAI BUN SHOW TV DE DIVERTISMENT

  2. CEA MAI BUNA EMISIUNE TV

  3. CEA MAI BUNA EMISIUNE DE REPORTAJE/ANCHETE/INVESTIGATII

  4. CEL MAI BUN JURNAL TV DE STIRI

  5. CEL MAI BUN REALITY SHOW TV

  6. CEL MAI BUNA EMISIUNE INFORMATIVA (TALK SHOW)

  7. CEL MAI BUN SERIAL DIFUZAT DE O TELEVIZIUNE DIN ROMANIA

  8. CEL MAI BUN CUPLU DE PREZENTATORI

  9. CEA MAI POPULARA VEDETA TV

  10. CEA MAI BUNA PRODUCTIE DE RADIO

  11. CEL MAI BUN BLOG

  12. CEA MAI SEXY VEDETA FEMININA

  13. CEA MAI SEXY VEDETA MASCULINA

  14. MELODIA ANULUI

  15. ARTISTUL ANULUI


CALENDAR PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017


  • 1 FEBRUARIE – 7 FEBRUARIE - PROPUNERE NOMINALIZARI CITITORI – pentru cele 15 categorii participante

  • 8 FEBRUARIE – 17 IUNIE , ora 24 ETAPA PRELIMINARA

  • 21 iunie 2017 – EVENIMENT LIVE DE ANUNTARE A FINALISTILOR RADAR DE MEDIA SUMMER PARTY, la Blueberry by Ambasad’or

  • 25 IUNIE, ora 00 – 15 OCTOMBRIE, ora 24 Start vot ETAPA FINALA

  • 18 OCTOMBRIE 2017 GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017, la Ambasad’or Events


Premiile Radar de Media

PREMIILE RADAR DE MEDIA reprezinta singura competitie online din Romania unde publicul cititor alege castigatorii prin vot direct, la vedere, in urma unui sistem competitional 100% transparent. Nominalizarile propuse spre votare sunt, de asemenea, stabilite in urma intentiilor exprimate de cititorii RADAR DE MEDIA.


La ultima editie, cea de anul trecut, peste 700.000 de cititori si-au votat favoritii, care, mai apoi, au fost premiati intr-un show live in cadrul PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2016.


De-a lungul anilor, au primit trofeul RADAR DE MEDIA Andreea Esca, Catalin Maruta, Andra, Iuliana Tudor, Mirela Boureanu Vaida, Teo Trandafir, Delia, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Pavel Bartos, Maia Morgerstern, Cabral, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Ruby, Adelina Pestritu, Christian Sabbagh, Connect-R, Lora, Mugur Mihaescu, Paula Seling, Dan Capatos, Victor Slav, Iulia Albu, Ozana Barabancea, jurnalistii emisiunii “Romania, te iubesc!”, productii TV de success (serialul “Las Fierbinti”, “Romanii au talent”, “Te cunosc de undeva”, “Vocea Romaniei”, “Bravo, ai stil” sau “O data-n viata”), ziare, reviste, bloguri si altii.




FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page