top of page

Alegeri usoare cu Rowenta, aspiratoarele special concepute pentru iubitorii de animale de companie


Iti iubesti animalul de companie, dar de fiecare data parul pe care acesta il lasa in urma este o mare problema? Rowenta te ajuta sa o rezolvi mult mai simplu decat ti-ai imagina - cu aspiratoarele X-Trem Power Animal Care.

Fie ca vrei un aspirator cu sac sau unul fara sac, X-Trem Power Animal Care de la Rowenta reprezinta solutia ideala pentru iubitorii de animale de companie. Astfel, poti fi sigur ca vei avea parte de rezultate la superlativ, cu performanta 4A: cea mai buna clasa de eficienta energetica, absorbtie optima si re-emisie de praf.

Iar cu garantia extinsa de trei ani oferita de Rowenta, e clar ca aspiratorul X-Trem Power Animal Care este cu adevarat cea mai buna alegere!


Sigur ai auzit povesti despre persoane nevoite sa aleaga intre catel, pisica si curatenia din casa! Sau despre cupluri care au renuntat la animalul lor de companie atunci cand au devenit parinti. Cele mai dificile alegeri devin acum mult mai simple! Rowenta a creat, special pentru iubitorii de animale, X-Trem Power Animal Care, aspiratoarele care asigura curatarea eficienta si igiena impecabila a covoarelor, a suprafetelor dure si a mobilierului. Tot ce mai trebuie sa decizi, este tipul aspiratorului: cu sac sau fara sac.


Rowenta X-Trem Power Cyclonic Animal Care RO6984EA este aspiratorul fara sac, ideal pentru locuinta pe care o imparti cu animalul tau de companie! Peria Turbo Mini permite colectarea rapida si eficienta a firelor de par. Noul cap de aspirare asigura cele mai bune rezultate de absorbtie atat de pe suprafetele dure cat si de pe covoare. Iar filtrul de inalta eficienta indeparteaza alergenii si bacteriile pe care animalele de companie le pot aduce de afara.


In plus, nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu re-emisia de praf: aspiratorul este prevazut cu un sistem mono-ciclonic cu doua niveluri de filtrare, care separa eficient praful de aerul aspirat. Sistemul include un filtru de spuma plasat in fata motorului si un al doilea, situat la evacuare, pentru a capta chiar si cele mai mici particule de praf. Rezultatul: 99,98% din aerul aspirat este filtrat.


Daca vrei un aspiraror cu sac, alege Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA, aparatul eco-eficient care are un motor de 750W, dar puterea unuia de 2200W! Prevazut cu aceleasi facilitati ca si aspiratorul cu sistem ciclonic, Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA este echipat cu sacul de inalta eficienta Hygiene+, cu capacitate de colectare de 4,5 litri. In plus, cablul de alimentare de 11 metri asigura o raza mare de actiune, permitandu-ti sa aspiri pana la 95 de metri patrati fara a trebui sa schimbi priza la care este conectat aspiratorul.

Noul sac Hygiene+ este inventia de ultima generatie pentru filtrare perfecta. Datorita clapei care se inchide automat atunci cand capacul aspiratorului este deschis, nu se mai formeaza nori de praf la schimbarea sacului. Rowenta X-Trem Power Animal Care RO6886EA este prevazut si cu un filtru permanent de inalta performanta. Datorita tehnologiei avansate de filtrare a sacului Hygiene+, cantitatea de praf acumulata in filtru este atat de mica, incat acestea nu trebuie schimbat pe toata durata de viata a aparatului.


Si, ca sa fii sigur ca Rowenta Animal Care este un aspirator facut sa dureze, Rowenta te asigura ca produsul este reparabil timp de zece ani! Aparatul este conceput pentru a fi usor de reparat, iar cele 6500 de centre de reparatii la nivel mondial asigura pentru un deceniu livrare rapida a pieselor de schimb, la costuri reduse.


Cu Rowenta Animal Care alegerile tale sunt mai usoare decat ti-ai imaginat! Alege sa pastrezi in familie si sa te bucuri de animalul tau de companie fara sa pui in pericol sanatatea celor dragi! Alege performanta 4A: cele mai bune rezultate in aspirare, re-emisie praf si in economisirea energiei!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page