top of page

Taste the freedom! Ride a scooter! Magazinul THE RETRO SHOP da startul weekend-ului aniversar LAMBRE

Joi, 18 mai 2017, ora 19:00, magazinul THE RETRO SHOP da startul weekend-ului aniversar LAMBRETTA! Timp de patru zile, între 18-21 mai, vom sarbatori 70 de ani de la aparitia primului scuter Lambretta, cu un festin italiano-romanesc! Taste the freedom!


Lambretta

De ce ai nevoie de un scuter?

Este ca si cand te-ai întreba: de ce ai nevoie de mai mult timp? În ultima vreme s-a ajuns la un nivel de aglomerare fara precedent, fapt pentru care solutia deplasarii pe doua roti este o varianta ce ar trebui încurajata si promovata ca un mijloc de deplasare fiabil si sigur.

Romania ocupa locul al cincilea în clasamentul mondial al oraselor cu cel mai aglomerat trafic auto, în timpul orelor de varf!

Potrivit unui sondaj recent, care a analizat 390 de orase din 48 de tari, romanii, petrec pe strazile Capitalei, aproximativ 57 de minute pe zi în plus în trafic. Acest lucru înseamna 218 ore irosite, într-un an.

Ce-ar fi sa decupezi sutele de ore pierdute în trafic si sa le lipesti, ca pe niste piese de puzzle, în tablourile din care, de multe ori, ai lipsit? În sfarsit ai avea timp sa iei copilul sau nepotul de la scoala! Ce fericit ar fi! Sau ai termina cartea pe care ai început-o anul trecut! Te-ai relaxa la un film sau te-ai ocupa putin de propria imagine. Ti-ai face manichiura, ai merge la sala, la un masaj sau ai iesi sa alergi în parc. Ai gati reteta cea noua sau ti-ai vizita parintii. Si nu în cele din urma, de ce nu… ai putea sa faci dragoste! Ai idee cata dragoste trece pe langa tine, în timpul pe care îl pierzi blocat în trafic? Conform sondajelor, britanicii pierd 127 de ore pe an. A venit timpul sa-ti iei timpul înapoi! Alatura-te revolutiei Lambretta! Urca pe un scuter si savureaza-i textura, mirosul si cromatica! Învata sa te misti… pe doua roti!


LAMBRETTA’S GRAND PRIX- marea tombola!

La finalul serii va fi oferit un MARE PREMIU, în valoare de 10.999 lei: O BICICLETA ELECTRICA vintage, HABANA WHITE de la ITALJET.

Câștigătorul va fi extras din urna special amenajată de magazinul The Retro Shop, pentru toți clientii care fac cumparaturi în magazin, in perioada 26 aprilie- 21 mai.

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page