top of page

Rowenta Steam Force – semnatura tinutelor glam din aceasta primavara

Tendintele de primavara-vara 2017 poarta semnatura Rowenta! Rochiile glam, fusta plisata argintie, pantalonii culottes vor aprecia atingerea delicata a fierului de calcat Rowenta Steam Force. The fashion icons iron with Rowenta!

Rowenta Steam Foce

Rowenta Steam Force – pentru tinute irezistibile in fiecare zi

Cu o presiune a aburului comparabila cu a unei statii profesionale, fierul de calcat Rowenta Steam Force te ajuta sa fii in tendinte primavara aceasta si sa porti cu stil pliseurile perfect aliniate si volanele jucause.

Datorita pompei electronice integrate, care genereaza cu pana la 35% mai mult abur sub presiune, ce patrunde direct in fibrele materialului, nicio cuta nu-i poate rezista. Nu trebuie sa astepti ca talpa sa se incalzeasca, deoarece ai sub comanda ta 2.750W, pentru rezultate exceptionale si super rapide!

Prevazut cu varf profilat de inalta precizie, fierul de calcat de la Rowenta garanteaza accesul facil si rapid chiar si in zonele greu accesibile. De acum, pliurile rebele, gulerele asimetrice ori marginile inguste ale hainelor tale preferate vor fi perfect netezite.

Totodata, talpa Microsteam din inox, cu 400 de micro-orificii, asigura distributia optima a aburului, in timp ce marginile rotunjite ale fierului garanteaza alunecarea usoara in orice directie.

In plus, sistemul anticalcar integrat, care previne depunerile si mentine constante beneficiile si dozajul aburului, asigura performante de lunga durata. Tivurile si cutele incapatanate nu mai au absolut nicio sansa!

Fii stylish primavara aceasta si pastreaza-ti garderoba impecabila asemenea designer-ului tau preferat!

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page