top of page

PRwave.ro implineste 12 ani

PRwave.ro, site de stiri din afaceri, marketing si comunicare, implineste 12 ani. Lansat pe 18 aprilie 2005, PRwave a fost primul website din Romania dedicat imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri. Accentul a fost pus pe articole si case studies, insa in timp pe www.prwave.ro au ajuns sa se publice zilnic foarte multe stiri de interes general.

In prezent, pe PRwave apar intre 30 şi 50 de stiri pe zi din domenii variate – afaceri, IT, financiar, marketing, media, evenimente, auto, velo etc. – dar şi materiale in exclusivitate scrise de specialişti in marketing şi relatii publice in cadrul rubricilor Experts’ Opinion si Case Studies.


O alta sectiune importanta a site-ului este Books Wave, o rubrica in care sunt prezentate carti – atat de timp liber, cat si lucrari din marketing, comunicare, advertising sau afaceri.

PRwave a inceput 2017 cu un nou template si cu o noua platforma, in urma trecerii de la Joomla la WordPress, ceea ce a facut ca site-ul sa fie si mai usor de navigat de catre toti vizitatorii.


“Ma bucur ca am ajuns la cea de-a douasprezecea aniversare a PRwave. Acest lucru nu se putea fara ajutorul celor care au fost aproape de PRwave in aceasta perioada si profit de ocazie pentru a le multumi tuturor. Am pornit la drum dorind sa creez un site unde sa existe materiale in exclusivitate dedicate domeniului relatiilor publice, insa in timp site-ul s-a dezvoltat si am ajuns astazi sa fim o sursa importanta de informare prin intermediul stirilor publicate. Am adaugat constant noi rubrici pentru a deveni un site cat mai complet si am sustinut, in calitate de parteneri media, evenimente nationale si internationale.


Prin intermediul PRwave am cunoscut o seama de oameni minunati, dintre care unii mi-au devenit prieteni apropiati. Am interactionat cu numerosi cititori de-a lungul anilor si m-am bucurat de fiecare data cand am auzit ca site-ul a fost de ajutor in diverse imprejurari”, a declarat Violeta-Loredana Pascal - fondator PRwave şi director general PRwave International.


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page