top of page

Produsele Tefal dau o noua aroma bucatariei tale

Schimba rutina cotidiana cu trei produse Tefal care vor face din bucataria ta atractia principala! A sosit timpul sa transformi fiecare farfurie în ceva ce o sa îi faca și pe cei mai mari chefi sa îti dea un « super like ».

Tefal HV4 – cea mai puternica maşina de tocat de la Tefal

Deși suntem în Post, pregatirile pentru Paște au început deja în orice bucatarie. Maşina de tocat de la Tefal te ajuta sa pui la cale planul perfect pentru a-ti impresiona prietenii care te vor vizita în perioada sarbatorilor. Extrem de compacta și puternica, HV4 este ideala pentru prepararea celor mai delicioase retete pe baza de carne.

Ușor de utilizat și extrem de rapida, HV4 este indispensabila din bucataria ta. Datorita motorului sau puternic poti toca pâna la 2.3 kg de carne pe minut! De asemenea, aceasta este dotata cu 5 accesorii: 3 site din otel inoxidabil, 1 accesoriu pentru cârnati și 1 accesoriu pentru prepararea sucurilor şi sosurilor.

Imagineaza-ti o masa plina cu preparate savuroase pentru invitatii tai. Chiftele, cârnati, tartar sau bolognese, sunt highlight-ul oricarui gurmand, iar pregatirea acestora e mai simpla ca oricând, cu mașina de tocat HV4, wonder product-ul din gama sa.

Pain Doré – Aroma copilariei în bucataria ta

Mașina de pâine Pain Doré de la Tefal te face sa retraiești cele mai dulci amintiri ale copilariei, când așteptai cu nerabdare preparatele delicioase și gustoase facute de bunica.

Cu cele 3 niveluri de rumenire, poti prepara pâinea exact pe gustul tau: de la pâine alba și moale, la pâine rumenita și crocanta, iar cele 12 programe automate sunt sursa de inspiratie când vrei sa descoperi noi savori! Ușor de curatat datorita învelișului antiaderent al cuvei și malaxorului, și ușor de depozitat datorita dimensiunilor sale reduse, Pain Doré devine parte integrata din orice bucatarie.

Transforma micul dejun în ceva special și începe ziua cu zâmbetul pe buze. Prepara pâine de secara, integrala, dulce sau fara gluten, sau chiar prajituri, și lasa-te cucerit în fiecare dimineata de aromele copilariei!

Tefal Easy Grip – pentru o forma perfecta în tava ta

Cine spunea ca pizza facuta acasa nu poate stârni invidia și celui mai mare gurmand italian? Fa-o sa arate precum plate-urile de pe cele mai în voga food blogs! Simplu, gustos și delicios, formele de copt de la Tefal îti permit sa gatești cele mai variate produse, în confortul casei tale.

Cu tavile și formele Tefal Easy Grip poti coace tarte, pâine, cookies sau pizza. Fabricate din otel carbon robust, tavile de la Tefal sunt solide, iar suprafata texturata antiaderenta va împiedica aluatul sa se lipeasca, permitând în același timp o coacere uniforma. Foarte practice, ușor de utilizat, formele de copt sunt solutia perfecta pentru bucataria ta.

Cine spunea ca nu poti fi și tu un masterchef ?

FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page