top of page

12 Ani de Sun Plaza – Aniversare cu EXTRA atmosfera, fara limite!Planete uriase, navete spatiale, expozitii cosmice si calatorii VR prin Univers! Asa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza.

In perioada 15 Aprilie – 27 Mai, toti vizitatorii sunt invitati sa ia parte la o ”Aniversare cu EXTRA atmosfera, fara limite!” Impreuna sarbatorim 12 ani de Sun Plaza cu o calatorie de senzatie in Cosmos!

Sistemul solar e acum mai aproape!


Anul acesta, de aniversare, toata lumea poate participa la sarbatoarea cosmica, descoperind fiecare colt de galaxie din universul de senzatie Sun Plaza.

Sub cupola aniversarii extra terestre, timp de sase saptamani, clientii sunt asteptati sa descopere o expozitie spectaculoasa a sistemului solar.

Punctele principale de atractie sunt Pamantul gigantic, cu o dimensiune impresionanta, de 6 metri, ce va fi amplasat pe Esplanada Sud, in fata intrarii principale.

Cel mai mare satelit din sistemul solar, Luna, cu un diametru de 5 metri, se va regasi intr-o forma 3D supradimensionata in Sun Plaza, la etajul 1, in zona restaurantelor.

Sistemul solar va putea fi vazut de aproape la etajul 1, zona centrala, unde soarele si cele 8 planete vor fi expuse la inaltime.


Tot aici va fi prezenta si Expozitia Institutului Astronomic, unde telescoape si instrumente de calcul detinute de Astroclubul Bucuresti, vor putea fi vizionate.

Simulatorul VR din aceeasi zona aduce mai aproape emotia explorarii spatiului. O lume care sfideaza gravitatia asteapta sa fie descoperita.

Expozitia spatiala Lego de la parter da curs pornirii creative, reprezentand unele dintre cele mai cunoscute navete din istoria explorarii spatiale.

”Ne bucuram ca dupa aceasta perioada de nesiguranta avem sansa sa sarbatorim alaturi de comunitatea noastra, oamenii care ne-au trecut pragul atatia ani si care ne-au fost alaturi inca de la inceput. Aniversarea de anul acesta vine intr-un moment in care ne-am dorit enorm sa fim aproape de ei si am vrut sa le le pregatim ceva cu adevarat spectaculos” a declarat reprezentantul Sun Plaza.


Tombola cu 12 sesiuni de shopping cosmic

Ca in fiecare an, suprizele continua la Sun Plaza, iar cu ocazia aniversarii am pregatit 12 sesiuni de shopping a cate 1200 RON fiecare. In perioada 17 Aprilie-27 Mai, inscrierea participantilor la Info Point a unui bon de cumparaturi de minimum 120 de RON, din ziua respectiva, reprezinta intrarea in cursa pentru tombola.

Descopera mai multe detalii si regulamentul pe http://www.sun-plaza.roComments


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

POPULAR POSTS

bottom of page